Scoor voordelig je ondergoed tijdens Black Friday

Black Friday, een fenomeen dat vanuit de Verenigde Staten is overgewaaid naar ons kleine kikkerlandje. Op de vierde vrijdag van november stunten winkels en webshops met hoge kortingen. Met de decembermaand in het vooruitzicht is dit natuurlijk ook de uitgelezen kans om je kerstinkopen te doen. Zo scoor je bij ons onder andere voordelig ondergoed tijdens Black Friday!

Ondergoed shoppen tijdens Black Friday

De deals voor goedkope elektronica vliegen je om de oren, maar waarom zou je geen ondergoed tijdens Black Friday shoppen? Daarvoor ben je bij Vetex natuurlijk aan het juiste adres! Zo shop je bijvoorbeeld ALLES van Triumph met 25% korting! Extra leuk: deze actie loopt nu al én je shopt Triumph tot en met maandag 29 november met deze fijne korting. Ga voor een huispak, pyjama of een nieuw setje ondergoed met de Black Friday korting.

Ook veel Sloggi artikelen shop je nu extra voordelig! 3+1 gratis betekent bij ons 25% korting op alle deelnemende artikelen. Zowel voor dames als heren hebben we een ruim aanbod in comfortabele slips en tops, dus haal je nieuwe Sloggies snel in huis!

20% Black Friday korting op ondergoed en meer

Verder shop je ALLES op Vetex met maar liefst 20% korting! Shop bijvoorbeeld tijdens Black Friday ook het ondergoed van LaSlip. Ben je op zoek naar onzichtbaar en comfortabel ondergoed dat er ook nog eens mooi uitziet? Check dan eens de items van LaSlip op onze webshop. Dames shoppen prachtige slips en body’s, met of zonder kant, maar sinds kort kunnen ook tienermeiden hun slag slaan bij LaSlip. De items van LaSlip zullen ook zeker niet misstaan onder de kerstboom!

Naast ondergoed shop je dus bijvoorbeeld ook een nieuwe pyjama, sportkleding, sokken of loungewear met 20% korting. We laten de Black Friday actie zelfs nog doorlopen tot en met maandag 29 november. Veel shopplezier!


Shop hier meer voor dames
Shop hier voor heren
Shop ook voor jongens en meisjes