Een witte broek en een string; de perfecte combinatie!

Met de zomer in aantocht wordt de witte broek steeds vaker uit de kast getrokken, maar welke kleur string draag je het beste onder een witte broek? Het antwoord lees je hieronder!

Draag onder een witte broek een string

Iedere vrouw herkent dit dilemma waarschijnlijk wel; wat draag je onder een witte broek? De beste keuze voor onder een witte broek is een string. Een string bestaat nu eenmaal uit weinig stof waardoor de kans op zichtbare lijntjes en doorschijnen wordt verkleind. 

Welke kleur string draag je onder een witte broek?

Een string is zeker een goede optie voor onder een witte broek, maar welke kleur string draag je onder een witte broek? Er is meer dan één goed antwoord op deze vraag. Welke kleur je het beste kan dragen onder een witte broek is namelijk afhankelijk van je huidskleur. Zorg ervoor dat je ondergoed blend met je huidskleur. Zo wordt het contrast verminderd en is het dus minder snel zichtbaar. Heb je een lichte huid, ga dan bijvoorbeeld voor een lichtgrijze of -roze string. Heb je een donkerdere huid, dan zijn bruintinten goed om naar te kijken.

Witte broek met zwarte string

Een witte broek en zwarte string gaan niet goed samen, zeker niet wanneer je een lichte huidskleur hebt. Het contrast tussen deze twee kleuren en je huid is dan namelijk te groot. Hierdoor zal je ondergoed sneller zichtbaar zijn dan wanneer je kiest voor een kleur die beter bij je huid past. Draag ook geen witte string onder je witte broek. Hierdoor wordt het contrast tussen je huidskleur en ondergoed te groot en worden de randen goed zichtbaar.

Draag een rode string onder je witte broek

Het klinkt misschien gek, maar draag een rode string onder je witte broek! Vooral bij een donkerdere huidskleur is een rode string onder een witte broek een goede optie. Er zijn natuurlijk veel verschillende rood-tinten, kijk daarom vooral naar wat je mooi vindt en bij jou past. Tip: dit geldt ook voor een rode bh onder een wit t-shirt!